Beskrivning

Välkommen till Dancamps Trelde Næs på en av Danmarks bäst belägna platser, bara 50 km från LEGOLAND och Givskud Zoo. Platsen har egen badstrand och ligger mitt i ett vackert och spännande naturområde med skog, strand och klippor som kan nås direkt från platsen. Här finns också ett stort utomhus VATTENLAND med allt vad du kan önska av rutschkanor, surfing samt spa, bastu och turkiskt bad.

Under högsäsongen organiseras en mängd spännande AKTIVITETER för hela familjen inklusive musikarrangemang, underhållning, tävlingar och traditionella familjeaktiviteter som traktorkörning, pinnbröd, krabbfiske med mera.

Kännetecknet för vattenlandet är den 8 meter höga och 50 meter långa vattenrutschkanan som ger en adrenalinkick hos de flesta, men det finns också surfing och en kraftig motströmskanal, bubbelzoner och vattenstrålar. Självklart finns det också en mindre bassäng med lite varmare vatten samt tillhörande minirutschkana till de minsta där de kan plaska runt.
Är man ute efter avslappning finns det även en stor gemensam bastu, turkiskt bad och en stor inomhusbubbelpool samt ett antal liggstolar som kan nyttjas fritt.

Vattenlandet har moderna omklädningsrum med duschar och låsbara förvaringsskåp. I anslutning till vattenlandet finns också ett café där man kan köpa snabbmat, glas och dryck.

Det finns även en strand i direkt anslutning till platsen. För att ta sig ned till stranden måste man gå ned för ett antal förhållandevis branta trappor som löper längs med klipporna. Vid stranden finns det också en brygga som kan användas för att förtöja båtar och liknande. Stranden är barnvänlig. Några hundra meter från platsen ligger också blåflaggad strand som man kan använda om man inte vill gå ner för trapporna.
OBS: Tillgång till vattenlandet ingår INTE i priset.
Pris per person/dag, DKK 15 (kort med 10 inträden kostar 100 kronor och kan användas av flera personer)
Trådlöst internet (max 4 användare): DKK 100 för 3 dygn, DKK 200 för 7 dygn

Faciliteter

 • Aktiviteter

  Grillplats
  Ja
  Nöjesfiska
  Ja
 • Aktiviteter för barn

  Hoppkudde
  Ja
  Lekplats
  Ja
  Mooncars
  Ja
  Simbassäng för barn
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Avstånd

  Hav/fjord
  100 m
  Inköp
  100 m
  Körtid LEGOLAND (min.)
  45
  LEGOLAND
  50 km
  Restaurang
  100 m
  Stad
  8 km
  Flygplats
  50 km
 • Generellt

  Parkeringsmöjligheter
  Ja
  Gratis parkering
  Ja
 • Inredning

  Kafé
  Ja
  Restaurang
  Ja
  Tvättomat
  Ja
  Vardagsrum med TV
  Ja
 • Välbefinnande

  Bastu
  Ja
  Massage
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Ångbad
  Ja