Vi skyddar din personliga information ...

Det är viktigt för oss att du som kund är trygg med Feline Holidays A/S och vi gör därför vårt yttersta för att den personliga information som ges till oss i samband med användningen av våra webbplatser och vid bokning av semesterboende och boende skyddas, hanteras och sparas på ett säkert sätt.

Nedan kan du läsa om hur vi behandlar din information när du besöker våra webbplatser och i samband med bokning av semesterboende och boende med Feline Holidays A/S

Om det är något du undrar över är du alltid välkommen att skicka en e-mail till dataansvarlig@feline.dk.

Vilka personuppgifter samlas in och behandlas?

I samband med bokning av semesterboende och boende ber vi dig om följande personuppgifter, som är nödvändiga för att genomföra din bokning:

  • Namn
  • Adress
  • E-post
  • Telefon
  • Kön
  • Barnens ålder

I vissa fall ska bokningen betalas med kreditkort - eller kreditkortinformation måste lämnas som säkerhet för uteblivande när du bokar vistelser på hotell.

Denna information är nödvändig för genomförandet av din beställning. Den används uteslutande för att Feline Holidays A/S och våra partners, som tar emot information om genomförandet av bokningen och som också är skyldiga att behandla informationen konfidentiellt.

Behandling av din personliga information

Informationen överförs via en säker, krypterad SSL-linje, så att de inte kan hamna i fel händer. All information behandlas konfidentiellt och lagras säkert i vår databas, som skyddas av brandvägg, etc. Din personliga information lagras av oss tills du begär att få den raderad.

Kreditkortupplysningar lagras i krypterat format och raderas automatiskt 14 dagar efter semesterns slut.

Din e-mailadress

Din e-mailadress kommer inte att användas i marknadsföringssyfte – om du inte ger ditt uttryckliga tillstånd till detta i samband med din anmälan till Feline Holidays Club nyhetsbrev.

Utlämning av information

Vi använder Google Analytics för analys av besöksstatistik etc. och lämnar därmed ut din IP-adress till Google Analytics. Googles persondatapolitik finns her.

Vi använder olika cookies på våra hemsidor, bl.a. för att göra sidorna så användarvänliga som möjligt. Du kan läsa mer om vår användning av cookies här.

Informationen överförs till våra partners i samband med bokningen av stugan. Vi samarbetar med ett brett utbud av uthyrningsfirmor, och skickar endast information till det företag som kommer att hantera logistiken för din bokning. Denna information är inte känslig, och det är nödvändigt för bokningen att våra medarbetare har tillgång till dina uppgifter i samband med uthyrningen av stugan.

Insikt – radering av personlig information

Enligt lag har du rätt att få tillgång till den information som vi har om dig och du kan be om att informationen raderas. Om du vill ha insikt - eller vill du att informationen raderas - kontakta vår dataansvarig på e-mailadress: dataansvarlig@feline.dk.