Det största urvalet av stugor

Feline ger dig det största urvalet av stugor, semesterbostäder och semesterlägenheter med det bästa läget i hela Danmark och Europa. Här får du alltid en semester till ett bra pris.

Last minute stugor

Det är alltid enkelt att få en överblick över last minuten-erbjudanden på stugor i både Danmark och resten av Europa hos oss.

Semesteranläggningar

Du kan välja mellan en lång rad spännande semesteranläggningar i Danmark och Tyskland. Gläd dig över några sköna och slappa dagar tillsammans med familjen och bara njut av att ni har massor av tid för varandra.

Om du har några frågor om en stuga eller en vistelse är du naturligtvis välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vi önskar er en trevlig semester!

Feriehusudlejernes Brancheforening

Feline Holidays är medlem av Feriehusudlejernes Brancheforening (semesterhusuthyrarnas branschförening) och styrs därmed av föreningens regler för god företagspraxis samt Ankenævnet for Feriehusudlejning (överklagandenämnden för semesterhusuthyrning).

En solid plats att handla på

Vi är ett stabilt och välskött företag med kontroll över saker och ting. Med andra ord är vi en pålitlig och säker partner, som är säkert att boka.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.