Det största urvalet av stugor

Feline sammanställer stugor och semesterbostäder från mer än 50 uthyrningsföretag på en hemsida och gör det enkelt att söka bland dem. Detta ger dig det största urvalet av stugor, semesterbostäder och semesterlägenheter med det bästa läget i hela Danmark och Europa. Här får du alltid en semester till ett bra pris.

Last minute stugor

Det är alltid enkelt att få en överblick över last minuten-erbjudanden på stugor i både Danmark och resten av Europa hos oss. I och med att vi har semesterbostäder från många olika företag kommer du alltid att hitta det största sammanställda urvalet av prisnedsatta stugor hos oss.

Semesteranläggningar

Du kan välja mellan en lång rad spännande semesteranläggningar i Danmark och Tyskland. Gläd dig över några sköna och slappa dagar tillsammans med familjen och bara njut av att ni har massor av tid för varandra.

Om du har några frågor om en stuga eller en vistelse är du naturligtvis välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vi önskar er en trevlig semester!

Feriehusudlejernes Brancheforening

Feline Holidays är medlem av Feriehusudlejernes Brancheforening (semesterhusuthyrarnas branschförening) och styrs därmed av föreningens regler för god företagspraxis samt Ankenævnet for Feriehusudlejning (överklagandenämnden för semesterhusuthyrning).