Beskrivning

Kolding Hotell Apartments är en spännande semesteranläggning som ligger i närheten av en av Danmarks mest dynamiska städer. Om ni väljer att bo hos Kolding Hotell Apartments har ni att välja mellan en rad olika trevliga semesterbostäder, varav många uppförda i annorlunda former såsom cirklar och trianglar. Kolding Hotell Apartments är beläget intill en pittoresk sjö som ligger vid slottet Kolding Hus. Samtidigt innebär en vistelse hos Kolding Hotell Apartments närhet till den moderna staden som ligger alldeles runt knuten.

Faciliteter
Under en vistelse på Kolding Hotell Apartments kan du köpa rabatterade biljetter till det toppmoderna och välutrustade vattenlandet Slotssøbadet där du kan ägna många trevliga timmar tillsammans med familjen. Från Kolding Hotell Apartments är det inte längre än runt 100 meter till detta praktfulla vattenland.
Utöver det ger Kolding Hotell Apartments dig närhet till den stora lekparken i Kolding, som de yngsta familjemedlemmarna kommer att uppskatta att besöka. Turistattraktioner som LEGOLAND ®, djurparken Givskud Zoo och Orion Planetarium ligger också inom räckhåll.

Stugor/lägenheter
Kolding Hotell Apartments består av 84 arkitektritade semesterbostäder belägna i Koldings centrum: med Koldinghus och sjöstrand på ena sidan, och stadscentrums mysiga latinska kvarter på andra sidan. Vi har den optimala boendemiljön för alla, oavsett om du föredrar att bo intill sjön, mot innegården eller ut mot gatan.

ANMÄRKNING: Kolding Hotell Apartments är ett helt rökfritt hotell.
ANMÄRKNING: Alla bilder är modellbilder

Faciliteter

 • Aktiviteter

  Grillplats
  Ja
 • Aktiviteter för barn

  Lekplats
  Ja
 • Avstånd

  Busstation
  50 m
  Golfbana
  1 km
  Hav/fjord
  1 km
  Inköp
  0 m
  Järnvägsstation
  500 m
  Körtid LEGOLAND (min.)
  40
  LEGOLAND
  38 km
  Nöjesfiska
  5 km
  Restaurang
  0 m
  Stad
  0 m
  Flygplats
  38 km
 • Generellt

  Allergivänligt
  Ja
  Parkeringsmöjligheter
  Ja
 • Inredning

  Hiss
  Ja
  Hotellet är rökfritt
  Ja
  Restaurang
  Ja
  Tvätt/Rengöring
  Ja
 • Kapacitet

  Antal lägenheter
  73
 • Utrustning

  Gratis WiFi
  Ja