Semesteranläggningar i Danmark och i Nordtyskland

Det största urvalet av vistelser och erbjudanden.

Sökning

Destination
Period
141 objekter

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Inspiration

Tid för varandra

Se fram emot en härlig semester med underbara upplevelser och mycket tid för varandra och era barn. Vår service är öppen för alla som söker en njutbar vistelse på en semesteranläggning i Danmark eller Tyskland.

Det största urvalet av semesteranläggningar

Vi på Feline har samlat alla erbjudanden, från över 60 semesteranläggningar i Danmark och Tyskland, på ett ställe. Det ger dig en överblick över alla möjligheter och innebär att du enkelt kan hitta det boende som motsvarar familjens alla önskemål.

Enkelt och tryggt

Vår grundtanke är att det ska vara enkelt att hitta exakt rätt boende på en semesteranläggning. Om det exakta, passande boendet har hittats måste det vara enkelt och tryggt att även boka detsamma. Skulle du ha några frågor angående
ditt boende hjälper vi dig gärna via telefon och/eller e-post. Detsamma gäller om du redan har påbörjat din semester. Vårt mål är att du och din familj ska ha en underbar semester.

Semesteranläggningar i Danmark

Vi erbjuder boende på semesteranläggningar över hela Danmark. Det spelar ingen roll i vilken del av landet du har för avsikt att semestra, du hittar alltid ett bra erbjudande på någon av Felines semesteranläggningar. Vi samarbetar med nästan alla semesteranläggningar i hela Danmark, vilket gör det enkelt att se alla erbjudanden på ett och samma ställe.

Semesteranläggningar i Tyskland

Vi samarbetar med de populäraste semesteranläggningarna belägna i norra Tyskland. Vänligen använd vår sida för att hitta det boende som ger din familj en underbar semester. Du kan se över alla erbjudanden, från alla våra partner, på ett ställe – enkelt och tryggt.

Semesteranläggningar med äventyrsbad

Ett äventyrsbad är alltid en succé; barnen gillar att åka kana, simma och ha kul i vattnet. Du behöver inte oroa dig för väder eller säsong, i en vattenpark är det alltid varmt och trevligt. Vi har gjort det enkelt att se alla erbjudanden från de semesteranläggningar som har äventyrsbad. Hitta det mest passande erbjudandet för din familj och se fram emot några underbara dagar tillsammans.