Beskrivning

Aquadome Lalandia - är Lalandias varumärke. Vattentemperatur 28 ° C och lufttemperatur 30 ° C garanterar perfekt badning året runt.

Boende i våra semesterhem har fri tillgång till badeland, Monky TONKY LAND


VÄLKOMMEN TILL LALANDIA I RØDBY
Lalandia i Rødby ligger i ett naturskönt område vid Östersjön med en härlig sandstrand. Semestercentret erbjuder massor av roliga aktiviteter, mysiga matställen och spännande butiker. Hoppa i böljan den blå, sätt full fart i vattenrutschbanorna och upplev Kids Area – den härliga oasen för de minsta badgästerna i Aquadome. Boka ert egna semesterhus och ge familjen en semester full av minnen.


AQUADOME™
I Aquadome väntar tropikerna med 30 graders värme, varma bassänger och en lång rad vattenaktiviteter med något för alla smaker. Vågbassängen och vattenrutschbanor av alla slag bjuder på timmar av sköna badlekar, samtidigt som det även finns alla möjligheter att slappna av i en strandstol eller njuta av en wellnessupplevelse i bastu och spabad.


MONKY TONKY LAND
Upplev det roligaste inomhusleklandet i Lalandia i Rødby och släpp loss i Monky Tonky Land, där familjens yngsta kommer att älska att härja runt i fantastiska miljöer. Gå på äventyr i klätterdjungeln och mycket annat för barn i åldrarna 0–12 år.

SPORT OCH FITNESS
När ni behöver en paus från all avslappning kan ni roa er i vår stora sporthall där det finns en mängd olika racket- och bollspel. Ni kan också besöka motionscentret, som vi har utvecklat i samarbete med Fitness, som har toppmoderna fitnessfaciliteter.


IS HALL - GE DIG UT PÅ ISEN
På Lalandia kan familjen samlas kring den här roliga aktiviteten året om. Ishallen är barnvänlig och skridskor samt all nödvändig säkerhetsutrustning kan hyras på plats.


FAMILJEMYS I EGET SEMESTERHUS
Efter en härlig dag med bad och lek på Lalandia Aquadome och alla äventyren i arkaderna är det skönt att kunna dra sig tillbaka till sitt eget semesterhus och njuta av varandras sällskap. Alla våra semesterhus är skönt belägna i området kring Lalandia Rødby precis vid Östersjön.


ÄTA
På Lalandia i Rødby kan ni gå på upptäcktsfärd bland vårt stora urval av fantastiska matupplevelser. Prova allt från italienska specialiteter till amerikanska klassiker i fina miljöer.

 

 

 

 

Faciliteter

 • Aktiviteter

  Badminton inne
  Ja
  Husdjur/Sällskapsdjur
  Ja
  Idrottshall/Sporthall
  Ja
  Ishall
  Ja
  Vattenaerobic
  Ja
  Badminton utomhus
  Ja
  Strandvolleyboll
  Ja
  Bågskytte
  Ja
  Klättring
  Ja
  Tennisbana inomhus
  Ja
  Tennisbana utomhus
  Ja
 • Aktiviteter för barn

  Aktivitetsrum/lekrum
  Ja
  Barndisco
  Ja
  Hoppkudde
  Ja
  Lekland
  Ja
  Lekplats
  Ja
  Mooncars
  Ja
  Simbassäng för barn
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Avstånd

  Busstation
  50 m
  Golfbana
  23 km
  Hav/fjord
  250 m
  Inköp
  200 m
  Järnvägsstation
  3 km
  Restaurang
  200 m
  Äventyrsbad
  Ja
  Stad
  1,5 km
  Flygplats
  160 km
 • Generellt

  Handikappvänligt
  Ja
  Parkeringsmöjligheter
  Ja
 • Inredning

  Hiss
  Ja
  Hotellet är rökfritt
  Ja
  Kafé
  Ja
  Restaurang
  Ja
  Tvättomat
  Ja
 • Kapacitet

  Antal semesterhus
  651
 • Välbefinnande

  Bastu
  Ja
  Gym- och fitnesslokaler
  Ja
  Massage
  Ja
  Simbassäng inomhus
  Ja
  Simbassäng utomhus
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Äventyrsbad
  Ja